Glutensiz Börek

Glutensiz Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 9 yaprak pirinç yufkası
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

İç harcı için;

  • Peynir
  • Maydanoz

Glutensiz Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabartma tozu ,yumurta, süt bir tepsi içinde karıştırılır.
  2. Her pirinç yufkası karışımın içinde 1-2 dakika bekletilir.
  3. Sonra iç harcı koyulup börek üzere sarılır.
  4. Üzerine çörek otu serpilir.
  5. 180 derece fırında 15-20 dk pişirilir.

Glutensiz Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Jelibon
Havuçlu Kabak Tarator
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Kakaolu Elmalı Kurabiye
Gül Tatlısı
Karışık Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet