Ginger Shot

Ginger Shot Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet portakal
- 1 adet mandalina
- 1 adet limon
- 1 yemek kaşığı bal
- 30 kadar gr taze zencefil yoksa 1 çay kaşığı toz zencefil
- 1 çay kaşığı toz zerdeçal
- Yarım çay kaşığı karabiber (mide sorunu olanlar daha az atabilir)
- 1.5 su bardağı su
Ginger Shot Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri blenderdan geçirelim, püre haline getirelim.
- Süzgeçten yada pak bir tülbentten geçirelim (ben ortada posası ile tüketiyorum tercih sizin ancak çocuklar süzülmüş halini daha rahat tüketebilir )
- Hazırlanan shot’u cam bir kavanoz yada şişeye koyalım ,dolapta koruma edelim.
- En fazla 2 gün içinde tüketelim deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim şifa olsun.
Ginger Shot Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



