Gaziantep Kabak Kavurma

Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane kabak
  • 6 tane domates
  • 2 tane biber yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı su

Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kabaklarımız soyup doğrayalım.
  2. Daha sonra 10 dakika kavuralım, biraz su ekleyelim, tabanına vurmasın diye orta ateşte pişirelim.
  3. Daha sonra biberi doğrayıp ekleyelim.
  4. Domatesleride doğrayıp ekleyelim.
  5. Daha sonra baharatları ekleyip domatesler eriyince servis edelim.

Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek
Ek Gıda Dönemi Ara Öğün İncir
Bisküvili Tiramisu
Lebeniye Çorbası
Peynirli Dereotulu Poğaça
Mis Gibi Tel Şehriye Salatası
Hdabla | © 2025 |