Gaziantep Kabak Kavurma
Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane kabak
- 6 tane domates
- 2 tane biber yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1.5 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı su
Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kabaklarımız soyup doğrayalım.
- Daha sonra 10 dakika kavuralım, biraz su ekleyelim, tabanına vurmasın diye orta ateşte pişirelim.
- Daha sonra biberi doğrayıp ekleyelim.
- Domatesleride doğrayıp ekleyelim.
- Daha sonra baharatları ekleyip domatesler eriyince servis edelim.
Gaziantep Kabak Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














