Garnitürlü Salata

Garnitürlü Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 kase bezelye
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 4 yemek kaşığı mayonez

Üzeri için;

  • Dereotu
  • Kornişon turşu

Garnitürlü Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ,patates küp küp doğrayın haşlayın.
  2. Bezelyeleri haşlayın.
  3. Derin bir kaba alıp hepini karıştırın, kornişon turşuyu ufak doğrayın yoğurt mayonezide ekleyin.
  4. İstediğiniz kalıpla biçim verin ,üzerini dereotu ile süsleyin.

Garnitürlü Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yelpaze Poğaça
Domatesli Bulgur Pilavı
Havuç Çorbası (6+ay)
Yumurtalı Ispanak Kavurması
Cheesecake
Pirinç Salatası (Basmati Pirinç )
Hdabla | © 2025 |