Frambuazlı Coco
Frambuazlı Coco Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram hindistan cevizi
- 150 gram toz şeker
- 3 adet yumurta akı
- 60 gram frambuaz jölesi (bulamayanlar çikolata sosu yada karamel sos ile de yapabilir)
Üzeri için;
- Benmari metodu eritilmiş çikolata
Frambuazlı Coco Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hindistan cevizi, yumurta akı, şeker ve frambuazı bir yoğurma kabının içerisine alıp güzelce yoğuruyoruz.
- Kurabiye biçimini alabilecek kıvama geldiğinde ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
- 150 derecelik fırında 20-25 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakıyoruz.
- İyice soğutan kurabiyelerimizin üzerine erittiğimiz çikolatayı sıkma torbası yardımı ile sıkıyoruz.
- Çikolata da soğuyup donduktan sonra kurabiyelerimiz servise hazııırr. Afiyetle… 💕💕
Frambuazlı Coco Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






