Frambuazlı Coco

Frambuazlı Coco Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram hindistan cevizi
  • 150 gram toz şeker
  • 3 adet yumurta akı
  • 60 gram frambuaz jölesi (bulamayanlar çikolata sosu yada karamel sos ile de yapabilir)

Üzeri için;

  • Benmari metodu eritilmiş çikolata

Frambuazlı Coco Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hindistan cevizi, yumurta akı, şeker ve frambuazı bir yoğurma kabının içerisine alıp güzelce yoğuruyoruz.
  2. Kurabiye biçimini alabilecek kıvama geldiğinde ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
  3. 150 derecelik fırında 20-25 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakıyoruz.
  4. İyice soğutan kurabiyelerimizin üzerine erittiğimiz çikolatayı sıkma torbası yardımı ile sıkıyoruz.
  5. Çikolata da soğuyup donduktan sonra kurabiyelerimiz servise hazııırr. Afiyetle… 💕💕

Frambuazlı Coco Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fıstıklı Helva
Kuru Patlıcan Dolması
Unsuz Şekersiz Diyet Kurabiye
Patlıcan Balığı
Meşhur Kıbrıs Tatlısı (Videolu)
Kadayıflı Şerbetli Kek
Hdabla | © 2025 |