Focaccia Ekmeği

Focaccia Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1 paket maya
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı ılık su
  • Kekik
  • Yarım su bardağı zeytinyağ

Üstüne;

  • Zeytin
  • Domates
  • Biberiye( istenirse)
  • Soğan

Focaccia Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un kekik maya tuz şeker karıştırılır. Sonra yağ ve su eklenip yumuşak hamur elde edilir. Yarım saat mayalandırılır.
  2. Kabımızı yağlayıp hamuru yayalım üstüne bir yemek kaşığı zeytinyağ gezdirip domates, soğan, zeytin biberiyeyle süsleyelim.
  3. 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.

Focaccia Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Armut Tatlısı
Nohutlu Karabuğday Pilavı
Patates Topları (Yudum Yudum Mutluluk)
Brokoli Çorbası
Ağızda Eriyen Bisküvi Topları
Nohut Salatası
Hdabla | © 2025 |