Fırınlanmış Brüksel Lahanası

Fırınlanmış Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram brüksel lahanası
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1/2 (yarım) limon suyu
- Tuz
Fırınlanmış Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Brüksel lahanalarını yıkayıp, doruklarını kesip ortadan ikiye bölün.
- Derin bir kaseye zeytinyağ, ayçiçek yağı, rendelenmiş sarımsak, nane, pul biber, karabiber, tuzu alın karıştırın.
- Brüksel lahanasını ekleyip uygunca karıştırın.
- Borcama yağlı kâğıt serip hazırladığınız lahanaları koyun.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
- Sarımsaklı yoğurt ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 😋
Fırınlanmış Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











