Fırında Un Kavurması

Fırında Un Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak un
  • 3 bardak su
  • 3 bardak şeker

Dilerseniz gereçleri arttırabilirsiniz

Fırında Un Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fırını ısıtınız rengi yoğunlaşana kadar orta ara karıştırınız rengi yoğunlaşınca fırından alın.
  2. Soğuduktan sonra eliyoruz.
  3. Şerbet hazırlanıyor ve kavrulmuş una koyup yoğuruyoruz ve form veriliyor.
  4. İsterseniz yoğurma evresinde fındık, fıstık, ceviz içi koyabilirsiniz.

Fırında Un Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jersey Sütten Kaymak Ve Yoğurt
Tepsi Köftesi
Nohut Tabanlı Glütensiz Pizza Tarifi
Pişmaniye Kurabiye
Lahana Sarması
Yoğurtlu Patates Salatası (Videolu)
Hdabla | © 2025 |