Fırında Un Kavurması

Fırında Un Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak un
  • 3 bardak su
  • 3 bardak şeker

Dilerseniz gereçleri arttırabilirsiniz

Fırında Un Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fırını ısıtınız rengi yoğunlaşana kadar orta ara karıştırınız rengi yoğunlaşınca fırından alın.
  2. Soğuduktan sonra eliyoruz.
  3. Şerbet hazırlanıyor ve kavrulmuş una koyup yoğuruyoruz ve form veriliyor.
  4. İsterseniz yoğurma evresinde fındık, fıstık, ceviz içi koyabilirsiniz.

Fırında Un Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Közlenmiş Patlıcan Yatağında Köfte
Mantar Mezesi
Patatesli Pratik Bir Kahvaltılık
Fırında Yumurtalı Avokado
Beyaz Çikolatalı Vişneli Browni
Patatesli Poğaça
Hdabla | © 2025 |