Fırında Un Kavurması

Fırında Un Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak un
  • 3 bardak su
  • 3 bardak şeker

Dilerseniz gereçleri arttırabilirsiniz

Fırında Un Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fırını ısıtınız rengi yoğunlaşana kadar orta ara karıştırınız rengi yoğunlaşınca fırından alın.
  2. Soğuduktan sonra eliyoruz.
  3. Şerbet hazırlanıyor ve kavrulmuş una koyup yoğuruyoruz ve form veriliyor.
  4. İsterseniz yoğurma evresinde fındık, fıstık, ceviz içi koyabilirsiniz.

Fırında Un Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kereviz Çorbası (Süt Alerji Bebekler İçin )
Tiramisu
Kaşarlı Menemen Tarifi- En Lezzetli Menemen Nasıl Yapılır? (Videolu)
Mercimek Krep
Ziron
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Pratik Hepsi Çiğden)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet