Fırında Tavuk Pilav

Fırında Tavuk Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gr tavuk incik
  • 2 su bardağı pirinç
  • 3 su bardağı su
  • 2 adet patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • 2 yemek kaşığı yağ

Fırında Tavuk Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle fırın poşetimize tavuklarımızı yıkayıp ekliyoruz.
  2. Ardından pirinçimizi yıkayıp ekliyoruz.
  3. Sırası ile tuz yağ baharat patates ve suyumuzu da ekleyip poşetin ağzını bağlıyoruz.
  4. Ağzı bağlı poşetimizi yavaşça karşıt düz edip baharatların güzelce yayılmasını sağlıyoruz.
  5. Önceden ısıttığımız 150 derecelik fırında yaklaşık 25 dakika pişiriyoruz.
  6. Pişen tavuk pilavımızı dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz.Şimdiden afiyet olsun🌺.

Fırında Tavuk Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brokolili Sebze Çorbası (Bebekler İçin )
Ramazan Pidesi (Fırından Daha Lezzetli, Ev Yapımı Tarifi)
Dereotlu, Tereyağlı Poğaça
Fırın Sütlaç
Fırında Soslu Tavuk Kanat Ve Pirzola
Çikolatasız Çikolata Sosu
Hdabla | © 2025 |