Fırında Tavuk Ciğer

Fırında Tavuk Ciğer Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğer
  • 10-15 adet arpacık soğan
  • 5-6 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı kimyon

Fırında Tavuk Ciğer Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ciğerleri güzelce damarlarında ayıklayıp 1 yemek kaşığı sirke eklediğiniz kabın içinde 2-3 dakika bekletin.
  2. Daha sonra güzelce bir kaç kez yıkayıp süzgeçe alıp suyunu süzdürün.(tamamen suyunun süzülmesi gerekiyor).
  3. Süzülen ciğerleri fırın tepsisine alıp baharatları ekleyip güzelce karıştırın.
  4. Son olarak arpacık soğan ve sarımsakları soyup üzerine koyun.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında suyunu çekip yağını salana kadar yaklaşık 40-45 dakika pişirin.

Fırında Tavuk Ciğer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Donut (Orjinal Tarif Arayanlara)
Buğday Patlağından Sağlıklı Gofret
Tarhana Çorbası
Bülbül Yuvası Tatlısı (Videolu)
Ispanaklı Mantarlı Kremalı Spagetti
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet