Fırında Tavuk But Kebap

Fırında Tavuk But Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet tavuk but
- 2 adet soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- 1 adet kapya biberi
- 3 adet ince acı kıl biberi
- 2 adet yeşil biber
- 50 gram tereyağ
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı su
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Kimyon
- Karabiber
- Kırmızı tatlı toz biber
Fırında Tavuk But Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- 4 adet tavuk butları haşladım, tencereye sıvı yağ, ve tereyağı ekledim.
- 2 adet soğanı ve 3 diş sarımsak doğradım.
- Pişirilirken salçayı ,yeşil biber,kapya ve kıl biberi doğrayıp havucumuzu ve patateslerimizi ekliyorum.
- Baharatlarımız tuz, kimyon, karabiber, kırmızı tatlı toz biberi ekliyorum.
- Fırında orta fanda 180 derecede 35 dakikada tavuklu zerzevat kebabımız hazır.
Fırında Tavuk But Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


