Fırında Tavuk But Kebap

Fırında Tavuk But Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet tavuk but
  • 2 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kapya biberi
  • 3 adet ince acı kıl biberi
  • 2 adet yeşil biber
  • 50 gram tereyağ
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Kırmızı tatlı toz biber

Fırında Tavuk But Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 adet tavuk butları haşladım, tencereye sıvı yağ, ve tereyağı ekledim.
  2. 2 adet soğanı ve 3 diş sarımsak doğradım.
  3. Pişirilirken salçayı ,yeşil biber,kapya ve kıl biberi doğrayıp havucumuzu ve patateslerimizi ekliyorum.
  4. Baharatlarımız tuz, kimyon, karabiber, kırmızı tatlı toz biberi ekliyorum.
  5. Fırında orta fanda 180 derecede 35 dakikada tavuklu zerzevat kebabımız hazır.

Fırında Tavuk But Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakal Pelteli Muhallebi
Erişte
Fellah Köftesi
Ustasından Orjinal Trileçe
Kilo Aldıran Kalorili Bebek Maması +8 Aydan İtibaren
Siyez Unlu Ekşi Mayalı Poğaça Tarifi
Hdabla | © 2025 |