Fırında Somon

Fırında Somon Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet somon dilimi

Somon başına;

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • 3-4 adet küçük limon parçaları
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tatlı toz biber

Fırında Somon Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Somonların üzerinde zeytinyağ ve limon suyunu gezdirin.
  2. Tuz, karabiber zarurî, isteğe nazaran kekik, tatlı toz biber ekleyin.
  3. Sosu ve baharatları somonların her yerine sürün.
  4. Küçük limon dilimlerini yerleştirin.
  5. Fırında (fırına nazaran değişebilir) 12-15 dakika pişirin. Fazla tutarsanız somonlar kuruyabilir, denetimli pişirin. Görüntülü anlatım ve daha fazlası için instagram’dan parttimecook hesabımı takibe alın!.

Fırında Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Cheesecake Tarifi (Videolu)
Soğuk Çorba Tarifi – Serinleten Yaz Lezzeti
Hatay Usulü Haytalı
Kabak Makarnası
Kaşarlı Sebzeli Yumurtalı Simit Tava
Dondurma Tadında Soğuk Pasta
Hdabla | © 2025 |