Fırında Sebzeli Tavuk

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram tavuk göğsü
- 1 adet kapya biber
- 150 gram brokoli
- 3 yumurta
- 1 su bardağı süt
- Yeşil soğan
- Tuz
- Karabiber
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Brokoli tuzlu kaynar suda 5 dakika pişirin, süzgece süzün, soğuduktan sonra küçük doğrayın.
- Tavuk, biber ve yeşil soğanı küçük doğrayın.
- Bir kapta yumurta ve sütü tel çırpıcı ile çırpın, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
- Tüm zerzevatları ek edin, karıştırın.
- Silikon fırın kabı yağlayın, tavuklu karışımı ekleyin.
- Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









