Fırında Sebzeli Tavuk

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram tavuk göğsü
  • 1 adet kapya biber
  • 150 gram brokoli
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yeşil soğan
  • Tuz
  • Karabiber

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokoli tuzlu kaynar suda 5 dakika pişirin, süzgece süzün, soğuduktan sonra küçük doğrayın.
  2. Tavuk, biber ve yeşil soğanı küçük doğrayın.
  3. Bir kapta yumurta ve sütü tel çırpıcı ile çırpın, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
  4. Tüm zerzevatları ek edin, karıştırın.
  5. Silikon fırın kabı yağlayın, tavuklu karışımı ekleyin.
  6. Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Yaban Mersinli Rafine Şekersiz Muffin
Tiramisu
Fırında Sigara Böreği
Cinnamon Rolls (Tarçınlı Çörek)
Mozaik Pasta
Mantı
Hdabla | © 2025 |