Fırında Sebze

Fırında Zerzevat Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane havuç
  • 2 orta uzunluk patates
  • Yarım karnabahar
  • Yarım brokoli
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 5 adet sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 su bardağı süt

Fırında Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerenin içine ayırdığımız karnabaharları atıp üzerine 5 su bardağı su ek edin.
  2. 1 su bardağı süt döküp kokusu çıkıncaya kadar kaynatıp ocaktan alıp, sudan geçirin.
  3. Daha sonra fırın reaksiyonunun içerisine yağlı kağıt serip brokoli, karnabahar, halli doğranmış havuç ve patatesleri ekleyin.
  4. Küp küp doğranmış sarımsakları üzerine serpiştirin.
  5. Sıcak su ile salçayı ezip içine kekik ve başka baharatları ekleyip, sebzelerin üzerine gezdirin.
  6. En son olarak rendelenmiş kaşar peynirini üzenlerine serpiştirin.
  7. Yağlı kağıdı üzerine kapatın.
  8. Aliminyum folyo ile üzerini kapatın.
  9. 200 derecede alt üst fırında pişirin.

Fırında Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kuzu Etli Mantar Tava
Muhacir Paçası
Portakallı Cevizli Islak Kek
Ispanaklı Rokalı Salata
Balkabaklı Trileçe (Küçük Borcamda)
Kavanozda Diyet Tiramisu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet