Fırında Parmesan Peynirli Kalamar

Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram kalamar
- 10 adet çeri domates
- 50 gram çekirdeksiz yeşil zeytin
- 50 gram çekirdeksiz siyah zeytin
- 30 gram rendelenmiş parmesan peyniri
- 30 gram galeta unu
- 5 kısım fesleğen yaprağı
- 5 kol maydanoz
- 5 gram tuz
- 5 gram karabiber
- 10 gram zeytinyağı
Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kalamarın üzerine çeri domatesleri ikiye bölün.
- Sonra zeytini ,parmesan peynirini, galeta unu ,fesleğeni, ince doğranmış maydanozu ,tuz, karabiberi ek edip düzgünce karıştırın.
- Yağlı kağıt üzerine uygunca serip üzerine zeytinyağını gezdirin.
- 180 derece fırında 30 dk kızartın.
Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



