Fırında Palamut Tarifi

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg palamut
  • Limon
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Sarımsak
  • Toz kırmızı biber
  • Karabiber
  • Kekik

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenip hazırlanan palamutları hazırladığımız limon, tuz ,sarımsak, toz kırmızı biber, karabiber ve kekikli sosumuza bulayın.
  2. Fırında 180 derecede 30 dakika pişiriyoruz. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuymak
Fırında Bamya Kızartma
Sütlü Tart
Ev Yapımı Esmer Şeker Tarifi
Waffle
Tok Tutan Puding
Hdabla | © 2024 |