Fırında Palamut

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet palamut
  • 1 adet soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutları bir parmak kalınlığında dilimleyelim ve tepsiye dizelim.
  2. Yeşil biberi,domatesi ve soğanı da halka halka dilimleyelim.
  3. Üzerine sıvı yağ dökelim ve tuzu serpelim.
  4. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirelim.

Servise hazır. Afiyet olsun:).

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Domatesli Limonlu Pirinç Çorbası
Lezzetine Doyum Olmayan Lahmacun
Cheesecake
Pastane Usulü Ekler Tarifi (Videolu)
Fındıklı Kurabiye (Unsuz Ve Yağsız)
Kıymalı Patates Oturtma
Hdabla | © 2025 |