Fırında Palamut

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet palamut
  • 8-10 adet arpacık soğan
  • 6-7 diş sarımsak
  • 2 adet patates
  • 1 adet domates

Sos için:

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tatlı toz biber
  • Tuz
  • Kekik

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutları düzgünce yıkayıp tuzda bekletelim (ben 1 gün bekletiyorum).
  2. Daha sonra bütün materyalleri sosla harmanlayıp tepsiye dizelim.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40-45 dk kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun 🌸.

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Beyaz Lahana Salatası
Tavuk Baget Ve Baharatlı Patates
Mozaik Pasta
Kefirli Portakallı Smoothie
Lokma (Osmanlı Mutfağı)
Dana Ciğer Sote
Hdabla | © 2024 |