Fırında Palamut

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük palamut
  • 1 büyük patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber ya da kırmızı toz biber
  • Biraz sıvı yağ

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutlar temizlenir ve fırın tepsisine dizilir.
  2. Patatesler ve soğanlar yuvarlet kesilir ve dizilir.
  3. Her şeyin üstüne yağ gezdirilir ve baharatlanır.
  4. 35 dk alt üst ayarda fırına 200 derecede gönderilir.
    (ben yanına karpuz turp kestim ve kolay marul salatası yaptım).

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Sote (Sac Tava Tadında)
Doğal Retınol Tarifi
Sıcak Ayların Vazgeçilmezi Soğuk Çorba
Kremalı Mor Lahana Çorbası (12 Ay +)
Havuçlu Yoğurtlu Salata Tarifi-Hafif, Pratik Ve Nefis Meze Tarifi! (Videolu)
Soğan Dolması Ve Pırasa Sarması
Hdabla | © 2024 |