Fırında Mantar

Fırında Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar ( iri olanlarından)
  • Tereyağ
  • Kaşar peyniri

Fırında Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yıkanmış ve ayıklanmış mantarları fırın kabına dizelim ve 15 dk boyunca suyunu salıncaya kadar pişirelim.
  2. Mantarların içine tereyağ ve doğranmış kaşarları koyalım ve üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.

Fırında Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beyaz Gofretli Soğuk Kahve
Pastane Usulü Şekerpare
Fırında Patatesli Leziz Köfte
Muhteşem Karaköy Pastane Poğaçası
Ağızda Dağılan Mısır Gevrekli Çikolatalı Kurabiye
Sünger Gibi Nefis Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |