Fırında Mantar

Fırında Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar
  • Kaşar peyniri
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Karabiber

Fırında Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları silip dış kabuğunu soyalım. Ben küçük uzunluk borcam da yaptım.
  2. Borcam a dizelim.
  3. Üzerine baharatları serpelim.
  4. Tereyağı serpiştirelim ve kaşar peynirini küp küp doğrayıp, üzerlerine ekleyelim.
  5. 180 derece fırında suyunu salıp, çekene kadar kaşarlar hafif kızarana kadar pişirelim.

Fırında Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İtalyan Salatası
Kabak Tatlısı (Kabak Sevmeyenlere Sevdiren Tarif)
İçli Köfte
Diyet Kurabiye
Sütlü İrmik Helvası
Portakallı Tart Kek
Hdabla | © 2025 |