Fırında Lezzetli Kemiksiz Soslu Tavuk Eti
Fırında Lezzetli Kemiksiz Soslu Tavuk Eti Tanımı İçin Malzemeler
- 9 kesim kemiksiz tavuk eti
- 1 yemek kaşığı salça
- 1.5 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kimyon
- Köri tozu
- Kekik
- Nane
- Tuz
Fırında Lezzetli Kemiksiz Soslu Tavuk Eti Tanımı Nasıl Yapılır?
- 9 kesim kemiksiz tavuk etlerimizi yarım çay bardağı zeytinyağ, 1 yemek kaşığı salça, 1. 5 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı kimyon, köri tozu, kekik, nane ve tuz ile harmanlıyoruz.
- Harmanladığımız tavuk etlerini borcamda güzelce diziyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika orta ara denetim ederek pişmeye bırakalım. Not: herkesin fırını derecesinden pişirmeye, pişirmesinden derecesine farklılık gösterdiği için bunu göz önünde bulunduralım.
- Fırından çıkan soslu tavuk etlerimizi yanında patates salatası, haşlanmış patates ile de servis edebilirsiniz. Ve ekmek banmasını sevenler için üstün bi lezzet. Afiyet olsun.
Fırında Lezzetli Kemiksiz Soslu Tavuk Eti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












