Fırında Kuşbaşı Tavuk

Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ (sıvı yağda olabilir)
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 diş dövülmüş/rendelenmiş sarımsak (küçükse 2 diş)
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 1 dolu çay kaşığı tuz
  • Damak tadınıza nazaran pul biber

Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri bir kapta karıştırıp etleri ekliyoruz .
  2. İyice karıştırdıktan sonra biraz sosla dinlendirip 200 derece fırın da 35 -40 dk pişiriyoruz.
  3. Enfes bir tat oluyor mangal tadı kadar lezzetli şimdiden afiyet olsun😊.

Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Tava (Pratik Ve Lezzetli)
Pratik Mı Pratik Çilekli Kurabiye
Kırmızı Biber Sarma
Orijinal Pastane Poğaçası
Elmalı Poğaça Kurabiye
Profiterol
Hdabla | © 2025 |