Fırında Kurtarıcı Garnitür (Et, Balık, Tavuk Yanına)

Fırında Kurtarıcı Garnitür (Et, Balık, Tavuk Yanına) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patates
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 3 diş sarımsak
  • Kekik
  • Kimyon
  • Tuz
  • Kajun baharatı
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Sıvı yağ

Fırında Kurtarıcı Garnitür (Et, Balık, Tavuk Yanına) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri küçük elma dilim, biberleri ise iri iri olacak formda doğruyoruz.
  2. Sarımsakları soyup, ister bütün halde ister iri doğrayarak baharat yağ ile tüm karışımı harmanlıyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık yarım saat olacak halde pişiriyoruz.

Fırında Kurtarıcı Garnitür (Et, Balık, Tavuk Yanına) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arpa Şehriye Salatası
Karaköy Poğaçası
Sürekli Yapmak İsteyeceğiniz 3 İçecek
Mantarlı Soslu Tavuk Göğsü
Meyveli Kış Çayı
Ramazan’ın Gülü Güllaç
Hdabla | © 2025 |