Fırında Kızarmış Tavuk

Fırında Kızarmış Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 2 adet küçük soğan (arpacık soğan varsa onu kullanabilirsiniz)
  • Tuz

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı limon
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı silme kırmızı toz biber

Fırında Kızarmış Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikli olarak bütün tavuğumu patates, havuç ve soğanımı kısa müddette olması için düdüklüde biraz haşladım. 15 dakika.
  2. Sonra bir borcama koydum butları birbirine bağladım zerzevatları kenarlarına döktüm.
  3. Göğüs kısmı çevrili olan tavuğuma üzeri için hazırladığım bal,limon,tuz, k tozbiber ve zeytin yağını karıştırıp fırça yardımı iler her. Tarafına çokça sürdüm.
  4. Zaten tavuk ve sebzeler yumuşamış olduğu için 200 derece fırında alt üst tavuğun üzerine kızarana kadar bekledim ve sonrada aldım.
  5. Gerçekten üstü çıtır içi sulu ve yumuşak tavuğumuz hazır deneyenlere şimdiden afiyet olsun 💕.

Fırında Kızarmış Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Simit Poğaça
Kuru Dolma
Hurmalı Yulaflı Diyet Bar (Diyette Olanların Favori Tatlısı)
Şipşak Kruvasan
Mandalina Jelli Muhallebi
Pamuk Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet