Fırında Kıymalı Patates Püresi

Fırında Kıymalı Patates Püresi Tanımı İçin Malzemeler

Patates püresi;

  • 2-3 adet patates
  • Tuz

Kıymalı harç için;

  • 100-150 gr kıyma
  • 1 adet küçük soğan
  • 1 adet biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Üstü için;

  • Kaşar

Fırında Kıymalı Patates Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri haşlayıp ezelim ve içine çok az tuz atalım.
  2. Soğanı ve biberi doğrayıp yağda kavuralım.
  3. Kıymayı ekleyip karıştırın baharatları ekleyelim ve kavuralım.
  4. Önceden hazırlanmış patates püresini borcama yayalım.
  5. Kıymalı harcımızı dökelim.
  6. Tekrar patates püresini yayalım.
  7. Üstüne kaşar rendeleyelim ve 180 derece fırına sürelim.

Fırında Kıymalı Patates Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mango Soslu Tabuk
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Laz Böreği
Ganajlı Pasta
Dubai Baklavası
Cevizli Kurabiye
Sağlıklı Leziz Krep Tarifi
Sirkeli Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2024 |