Fırında Kemiksiz But

Fırında Kemiksiz But Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kemiksiz tavuk but
Sosu için:
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- Tuz
- 5 yemek kaşığı zeytin yağı
Fırında Kemiksiz But Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etleri yıkayıp suyunu süzüp bi kaba alalım.
- Sos için olan materyalleri bi kasede karıştırıp tavuğa ek edip harmanlayalım.
- Üzerine streç sinema ile kapatıp buzdolabında 2 saat kadar dinlendirelim.
- Dilerseniz bi tavada birinci kapağı kapalı olarak pişirip daha sonra kapağını açıp kızartarak yada evvelce ısıtılmış fırında 200 derecede pişirebilirsiniz.
- Her iki tarafını kızarttığımız etlerimiz servise hazır. Afiyet olsun.
Fırında Kemiksiz But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










