Fırında Kaz

Fırında Kaz Tanımı İçin Malzemeler

Haşlamak için:

  • Kaz
  • Su
  • Tuz

Sosu için:

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça

Fırında Kaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Üzerini geçecek kadar su ekleyip biraz tuz attıktan sonra düdüklüde 1 saat haşlayalım.
  2. 1 saat sonra düdüklüden çıkarıp soğuduktan sonra yoğurt,salça,kırmızı biber, kekik ve tuzu karıştırıp yaptığımız sosu kazın üzerine sürelim.
  3. Tepsiye koyup üzerini yağlı kağıt ile kaplayalım üstünü döküp ile kaplayın.
  4. 200 derece fırında 45 dk pişirelim. Afiyet olsun.

Fırında Kaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Patatesli Ve Patlıcanlı Oturtma
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohutlu Çıtır Yufkalı Salata
Soslu Biberli Köfte
Waffle Tarifi
Kofteli Bowwll
Evde Etli Pide Yapımı
Patatesin En Lezzetli Hali (Videolu)
Hdabla | © 2025 |