Fırında Kaz

Fırında Kaz Tanımı İçin Malzemeler

Haşlamak için:

  • Kaz
  • Su
  • Tuz

Sosu için:

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça

Fırında Kaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Üzerini geçecek kadar su ekleyip biraz tuz attıktan sonra düdüklüde 1 saat haşlayalım.
  2. 1 saat sonra düdüklüden çıkarıp soğuduktan sonra yoğurt,salça,kırmızı biber, kekik ve tuzu karıştırıp yaptığımız sosu kazın üzerine sürelim.
  3. Tepsiye koyup üzerini yağlı kağıt ile kaplayalım üstünü döküp ile kaplayın.
  4. 200 derece fırında 45 dk pişirelim. Afiyet olsun.

Fırında Kaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Peynirli Gnocchi Tarifi (Videolu)
Puf Puf Yoğurtlu Kurabiye
Fırında Hamsi
Mısır Unlu Bebek Omlet +12
Pazılı Parmak Köfte
Cevizli Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet