Fırında Kaşarlı Kabak

Fırında Kaşarlı Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağ

Fırında Kaşarlı Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları soyun, çubuk biçiminde kesin ve bir kaba yerleştirin. Zeytinyağı, kaşar peyniri ve baharatları ekleyin ve karıştırın. Fırın tepsisine yerleştirin.
  2. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

Fırında Kaşarlı Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kandil Simidi
El Açması Kıymalı Börek
Kabak Oturtma
Mis Kokulu Orman Meyveli Kek
Süt Helvası (Bursa Tatlısı)
Yaz Tarhanası
Hdabla | © 2025 |