Fırında Karnabahar Kızartma

Fırında Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar

️Sosu için;

  • 1 bardak süt
  • Galeta unu
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz kimyon karabiber
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Fırında Karnabahar Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı temizleyelim.
  2. Tuzlu suda kaynatalım.
  3. Dağılmamasına dikkat edin.
  4. Yumuşayan karnabaharları süzelim.
  5. 1 kapta süt, yumurta, tuz, kimyon ve karabiberi karıştıralım.
  6. Üzerine denetimli biçimde galeta unu ekleyelim.
  7. Kıvamı kek hamuru üzere olacak.
  8. Fırını 200 derecede ısıtalım.
  9. Borcamı yağlayalım.
  10. Haşlanan karnabaharları hazırladığımız sosa batırıp tepsiye dizelim.
  11. Fırına koyalım üzeri kızarınca fırının alt kısmına indirelim altınında kızarmasını sağlayalım.
  12. Yanına sarımsaklı yoğurt hazırlamayı unutmayın🤌.

Fırında Karnabahar Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zerdeçallı Kereviz Kızartması
Düğün Çorbası
Elmalı Kurabiye
Şekerpare (Hindistan Cevizli)
Dereotlu Poğaça
Havuç Tarator
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet