Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet yumurta
  • 1 hamur kabartma tozu
  • 4 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tatlı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Zerdeçal

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı parçalayalım, haşlayalım.
  2. Haşlanan karnabaharları minik minik doğrayalım.
  3. Karıştırma kabına yumurta, hamur kabartma tozu, un, tuz, yağ ve baharatları alıp karıştıralım.
  4. Karıştırma kabına karnabaharları alalım. Kek üzere tepsimize yayalım. Ne çok kalın ne de çok ince olmaması gerekiyor.
  5. İçinin düzgünce pişmesi gerekmektedir.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dk pişirelim.
  7. Kek üzere düşünün kürdan denetimi yapabilirsiniz.
  8. Üzerine sarımsaklı yoğurtla çok hoş oluyor. Afiyet olsun.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Kurabiye
Brownie
Kahve Dünyası Çikolatası
Kremalı Mantarlı Soslu Köfte
Mini Köstebek Pasta
İrmik Helvası
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found