Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet yumurta
  • 1 hamur kabartma tozu
  • 4 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tatlı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Zerdeçal

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı parçalayalım, haşlayalım.
  2. Haşlanan karnabaharları minik minik doğrayalım.
  3. Karıştırma kabına yumurta, hamur kabartma tozu, un, tuz, yağ ve baharatları alıp karıştıralım.
  4. Karıştırma kabına karnabaharları alalım. Kek üzere tepsimize yayalım. Ne çok kalın ne de çok ince olmaması gerekiyor.
  5. İçinin düzgünce pişmesi gerekmektedir.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dk pişirelim.
  7. Kek üzere düşünün kürdan denetimi yapabilirsiniz.
  8. Üzerine sarımsaklı yoğurtla çok hoş oluyor. Afiyet olsun.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yumuşacık Poğaça Tarifi (İnstat Mayalı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çökertme Kebabı
Şekersiz Granolalı Kek
Brokoli Salatası
Mantarlı Et Sote
Yumuş Yumuş Sandviç Ekmekleri
Mide Bulantısına İyi Gelen Şehriye Çorbası Tarifi
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.