Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- Bütün karnabahar
Sosu için;
- Zeytin yağı
- 1 diş sarımsak
- Zerdeçal
- Tuz
- Karabiber
- Toz kırmızı biber
- Pul biber
- Sarımsaklı süzme yoğurt
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı 1 er cm kalınlığında dilimleyelim.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
- Sosumuzu bir kapta karıştırıp, yumurta fırçasıyla üzerine sürelim.
- Önceden ısıtılmış alt üst ayarda 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirelim.
- Servis sırasında sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirelim.
Deneyenlere afiyet olsun ❤.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
