Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Bütün karnabahar

Sosu için;

  • Zeytin yağı
  • 1 diş sarımsak
  • Zerdeçal
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Pul biber
  • Sarımsaklı süzme yoğurt

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı 1 er cm kalınlığında dilimleyelim.
  2. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
  3. Sosumuzu bir kapta karıştırıp, yumurta fırçasıyla üzerine sürelim.
  4. Önceden ısıtılmış alt üst ayarda 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirelim.
  5. Servis sırasında sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirelim.

Deneyenlere afiyet olsun ❤.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahin Pekmezli Muhallebi
Akşam Yemeği Menüsü
2 Beze İle Kat Kat Çıtır Arnavut Mantısı
Artan Nohuttan Etsiz Köfte
Çikolatalı Ve Fıstıklı Kurabiye
Renkli Patates Salatası Havuçlu Pancarlı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet