Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo karnabahar
- Yarım kilo brokoli
- 2 adet havuç
Sosu için;
- 1.5 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yumurta
- Sıvıyağ
- Karabiber
- Pulbiber
- Tuz
Üzeri için;
- Rendelenmiş kaşar
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tenceremize su koyup kaynatıyoruz .
- Kaynayan suyumuza brokoli, karnabahar ve havucumuzu alıp haşlıyoruz.
- Ayrı bir kapta sosunu hazırlamak için bütün materyalleri ekleyip çırpıyoruz.
- Pişen sebzelerimizi süzüp soğuk su ile yıkıyoruz sonra borcama koyuyoruz üzerine sosunu döküp fırına gönderiyoruz.
- 180 derece 20 dk pişiriyoruz, en son kaşarlarımızı da ekleyip 10 dk kadar daha fırına gönderiyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
