Fırında Havuç

Fırında Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet havuç
  • 200 gram lor peyniri
  • 150 gram labne peyniri
  • 1 avuç nar tanesi
  • Maydanoz
  • Balzamik sirkesi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Fırında Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu dörde kesip fırın tepsisine yerleştirin, üzerine zeytinyağ, tuz, karabiber serpin ve 180 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
  2. Sonra üzerine balzamik sirkesi ekleyin ve 10-15 dakika daha pişirin.
  3. Lor ve labne peyniri karıştırıp servis tabağa koyun, üzerine pişirmiş havucu, maydanoz ve narı koyun.

Fırında Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Elmalı Kek
Yoğurtlu Kıymalı Karnıbahar
Lahmacun Böreği
Kıymalı Ispanaklı Börek
Avakado Sosu
Çikolatalı Kat Kat Milföy
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet