Fırında Havuç

Fırında Havuç Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet havuç
- 200 gram lor peyniri
- 150 gram labne peyniri
- 1 avuç nar tanesi
- Maydanoz
- Balzamik sirkesi
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Fırında Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havucu dörde kesip fırın tepsisine yerleştirin, üzerine zeytinyağ, tuz, karabiber serpin ve 180 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
- Sonra üzerine balzamik sirkesi ekleyin ve 10-15 dakika daha pişirin.
- Lor ve labne peyniri karıştırıp servis tabağa koyun, üzerine pişirmiş havucu, maydanoz ve narı koyun.
Fırında Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





