Fırında Hamsi

Fırında Hamsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo hamsi
  • Mısır unu
  • Ayçiçek yağı
  • Tuz

Fırında Hamsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ayıkladığınız hamsileri güzelce kanı büsbütün gidene kadar yıkayıp, süzün.
  2. Süzdüğümüz balıkları tuzlayalım.
  3. Derin biz kaba koyduğumuz mısır ununu balıklarla buluşturalım.
  4. Yuvarlak olan hamsilerin kılçıklarını ayıkladım çerez üzere yenmesi için.
  5. Fırın tepsisine yağlı kâğıdı serelim.
  6. Üzerini çok az yağlayalım.
  7. Daha sonra balıkları sık sık dizip, üzerini fırça ile yağlayalım.
  8. Önceden ısıtmış olduğumuz 200 derece fırında 40 dk pişirelim.

Fırında Hamsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tekirdağ Köftesi
Hamur Yoğurmadan Pratik Gözleme
Tavada Pratik Velvet Pasta
İçli Köfte
Doğum Günü Pastası
Terbiyeli, Zerdeçallı, Havuçlu Tavuk Çorbası (Azıcık Tavuk Etiyle Harika Lezzet)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet