Fırında Enfes Levrek

Fırında Enfes Levrek Tanımı İçin Malzemeler

  • Kişi başı 1 adet levrek
  • Sarımsak (her balığa 4-5 diş)
  • Zeytinyağ
  • Tuz

Fırında Enfes Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş balıklarımızın içini ve yüzeyini zeytinyağlı ve tuz ile 2-3 dakika ovalıyoruz.
  2. Her balığın içine 4-5 diş ayıklanmış sarımsağı yerleştiriyoruz.
  3. Tek tek fırın kağıdına sarıp fırına güçlü bir kaba yerleştiriyoruz.
  4. 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz. Fırından fırına değişeceği için kesinlikle denetim ederek pişirilmeli.
  5. Pişen balıkları servis tabağına alıp soğutmadan tüketiyoruz.Afiyet olsun 🌸.

Fırında Enfes Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Yalancı Adana Kebap
Yeşil Elmalı, Pancarlı Roka Salatası (Böyle Sos Tadı Hiç Bir Yerde Yok)
Mandalinalı Miss Lokumlar
Ispanaklı Lor Peynirli Çıtır Börek
Fıstıklı Helva
Çıtır Çıtır Burma Kadayıf Tatlısı
Hdabla | © 2025 |