Fırında Enfes Levrek
Fırında Enfes Levrek Tanımı İçin Malzemeler
- Kişi başı 1 adet levrek
- Sarımsak (her balığa 4-5 diş)
- Zeytinyağ
- Tuz
Fırında Enfes Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Temizlenmiş balıklarımızın içini ve yüzeyini zeytinyağlı ve tuz ile 2-3 dakika ovalıyoruz.
- Her balığın içine 4-5 diş ayıklanmış sarımsağı yerleştiriyoruz.
- Tek tek fırın kağıdına sarıp fırına güçlü bir kaba yerleştiriyoruz.
- 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz. Fırından fırına değişeceği için kesinlikle denetim ederek pişirilmeli.
- Pişen balıkları servis tabağına alıp soğutmadan tüketiyoruz.Afiyet olsun 🌸.
Fırında Enfes Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












