Fırında Çıtır Tavuk Pirzola

Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 paket tavuk pirzola
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 4 adet yumurta

Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları derisinden ayırıp geniş bir kaba koyalım ,galeta unu ve yumurta hariç bütün materyalleri tavuğa ek edip hoş karıştıralım.
  2. Dolapda 1 saat kadar bekletelim .
  3. Ayrı bir kaba galeta un ve yumurtayı karıştıralım, ister tek tek tavukları bu karışıma bulayın ister üzerine döküp karıştırın ( ben üzerine döküp karıştırdım).
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirin afiyet olsun.

Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Acem Pilavı (Videolu)
Nar Gibi Kızaran Pofuduk Poğaça
Tavuklu Arap Tava
Kat Kat Peynirli Kruvasan Poğaçalar (Videolu)
Et Haşlama
Mayasız Şipşak Poğaça
Hdabla | © 2025 |