Fırında Çıtır Tavuk Pirzola

Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı İçin Malzemeler
- 4 paket tavuk pirzola
- Sıvı yağ
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 su bardağı galeta unu
- 4 adet yumurta
Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları derisinden ayırıp geniş bir kaba koyalım ,galeta unu ve yumurta hariç bütün materyalleri tavuğa ek edip hoş karıştıralım.
- Dolapda 1 saat kadar bekletelim .
- Ayrı bir kaba galeta un ve yumurtayı karıştıralım, ister tek tek tavukları bu karışıma bulayın ister üzerine döküp karıştırın ( ben üzerine döküp karıştırdım).
- Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirin afiyet olsun.
Fırında Çıtır Tavuk Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
