Fırında Çıtır Kabak

Fırında Çıtır Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk adet kabak
  • Kekik
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1,5 çay kaşığı sarımsak tozu (taze sarımsakta olur)
  • Yarım çay bardağı kadar sıvı yağ
  • Galeta unu

Fırında Çıtır Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları yıkayıp ortadan ikiye bölün ve parmak genişliğinde dilimler kesin.
  2. Ardından geniş bir kapta kabakları sıvı yağ ile harmanlayın.
  3. Ayrı bir tabakta galeta unu, sarımsak tozu, tuz ve baharatları alıp kabakları yeterlice harmanlayın.
  4. Ardından fırın tepsisine dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
  6. Yanına yoğurt ile servis edebilirsiniz.

Fırında Çıtır Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Rulo Pasta (Keki Çatlamama Garantili)
Pratik Şekersiz Kek
Tavuklu Makarna Salatası
Büyük Küçük Herkesin Seveceĝi Cupcake Tarifim
Yalanci Profiterol
Köz Patlıcan Ve Biberli Sos
Hdabla | © 2025 |