Fırında Ballı Kanat

Fırında Ballı Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 kilo kanat
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 diş sarımsak
- 1,5 tatlı kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı pul biber
- Karabiber
- Kimyon
- Tuz
Fırında Ballı Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kap içersine kanatlar hariç tüm materyallerinizi alın yeterlice karıştırın .
- Ardından sosunuza kanatları ek edin .Güzelce harcı yedirin .
- 1 saat buzdolabında bekletin, sonra çıkarım.
- Fırın tepsisine yerleştirin.
- 200 derece ısıtmış olduğunuz fırında kızarana kadar pişirin.
Piştikten sonra servis edip afiyetle yiyebilirsiniz.
Not: ben yanına patates havuç biberde soslayıp dizdim sizlerde isterseniz bu form yapabilirsiniz. 🥰.
Fırında Ballı Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








