Fırında Ballı Kanat

Fırında Ballı Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo kanat
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 diş sarımsak
  • 1,5 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz

Fırında Ballı Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kap içersine kanatlar hariç tüm materyallerinizi alın yeterlice karıştırın .
  2. Ardından sosunuza kanatları ek edin .Güzelce harcı yedirin .
  3. 1 saat buzdolabında bekletin, sonra çıkarım.
  4. Fırın tepsisine yerleştirin.
  5. 200 derece ısıtmış olduğunuz fırında kızarana kadar pişirin.

Piştikten sonra servis edip afiyetle yiyebilirsiniz.

Not: ben yanına patates havuç biberde soslayıp dizdim sizlerde isterseniz bu form yapabilirsiniz. 🥰.

Fırında Ballı Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Narlı Pancar Salatası
Reçelli Cheescake
Portakal Sulu Kek
Meyveli Cupcake
Ispanaklı Yeşilim Tatlısı
Hamur Kızartması
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet