Fırında Ballı Kanat

Fırında Ballı Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo kanat
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 diş sarımsak
  • 1,5 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz

Fırında Ballı Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kap içersine kanatlar hariç tüm materyallerinizi alın yeterlice karıştırın .
  2. Ardından sosunuza kanatları ek edin .Güzelce harcı yedirin .
  3. 1 saat buzdolabında bekletin, sonra çıkarım.
  4. Fırın tepsisine yerleştirin.
  5. 200 derece ısıtmış olduğunuz fırında kızarana kadar pişirin.

Piştikten sonra servis edip afiyetle yiyebilirsiniz.

Not: ben yanına patates havuç biberde soslayıp dizdim sizlerde isterseniz bu form yapabilirsiniz. 🥰.

Fırında Ballı Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındık Kremalı Giotto Pasta
En Kolayından Napolitan Soslu Makarna
Tam Ölçülü Köy Ekmeği
Pişmeyen Dubai Çikolata Cheesecake
Kedi Dili Tatlı
Çıtır Tavuk Baget
Hdabla | © 2024 |