Fırında Baget
Fırında Baget Tanımı İçin Malzemeler
- 8 adet tavuk baget
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- 1 çay kaşığı salça
Fırında Baget Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün gereçleri karıştırın.
- Bagetlere bıçakla çizimler atın.
- Bagetleri sosa bulayıp yağlı kâğıt serdiğimiz fırın tepsisine dizin.
- Üzerine yağlı kapıdı ıslatıp koyun.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar pişene kadar pişirin benim fırınımda 45 dakikada pişti.
- Tavuklar pişince üzerindeki yağlı kağıdı alıp kızartın afiyet olsun.
Fırında Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






