Fırında Baget

Fırında Baget Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet tavuk baget
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı salça

Fırında Baget Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri karıştırın.
  2. Bagetlere bıçakla çizimler atın.
  3. Bagetleri sosa bulayıp yağlı kâğıt serdiğimiz fırın tepsisine dizin.
  4. Üzerine yağlı kapıdı ıslatıp koyun.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar pişene kadar pişirin benim fırınımda 45 dakikada pişti.
  6. Tavuklar pişince üzerindeki yağlı kağıdı alıp kızartın afiyet olsun.

Fırında Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Osmanlı Demirhindi Şerbeti
Erikli Yaz Salatası
Ispanaklı Yumurta
Patlıcan Kebabı
Tavuk Suyuna Mercimek Çorbası
Soslu Köfte
Hdabla | © 2025 |