Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet)
Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet patlıcan
- 1 adet yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- Tereyağ
Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanı közleyip sapını kesmeden kabuğunu temizleyin.
- Yumurtayı tuz ve pul biber ile çırpalım.
- Közlenmiş patlıcanı yumurta çırptığımız tabağa alıp parçalamadan ezelim.
- Yumurtanın her yerine bulaşmasını sağlayalım.
- Tereyağını erittiğimiz tavaya alıp önlü gerili pişirelim. Afiyet olsun.
Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















