Fesleğenli Zerdeçallı Makarna

Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna (500 gr)
- 1,5 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 paket krema (yemek ve soslar için)
- 1 yemek kaşığı fesleğen (dolu)
- 1 çay kaşığı zerdeçal (silme)
- ½ (yarım) çay kaşığı sarımsak tozu
- Tuz
Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarna yeteri ölçü suda haşlanır. Süzülür ve kenara alınır.
- Aynı tencereye yağlar konularak eritilir.
- Üzerine krema ve baharatlar eklenir.
- Krema ısındığı vakit makarna dökülerek homojen bir biçimde karıştırılır.
- İstenilen ölçüde tuz eklenir.
- Kısık ateşte birkaç dk daha pişirildikten sonra servis edilir.Afiyet olsun 😇.
Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
