Fesleğenli Zerdeçallı Makarna

Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna (500 gr)
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 paket krema (yemek ve soslar için)
  • 1 yemek kaşığı fesleğen (dolu)
  • 1 çay kaşığı zerdeçal (silme)
  • ½ (yarım) çay kaşığı sarımsak tozu
  • Tuz

Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarna yeteri ölçü suda haşlanır. Süzülür ve kenara alınır.
  2. Aynı tencereye yağlar konularak eritilir.
  3. Üzerine krema ve baharatlar eklenir.
  4. Krema ısındığı vakit makarna dökülerek homojen bir biçimde karıştırılır.
  5. İstenilen ölçüde tuz eklenir.
  6. Kısık ateşte birkaç dk daha pişirildikten sonra servis edilir.Afiyet olsun 😇.

Fesleğenli Zerdeçallı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Kakaolu Islak Kek Tarifi
Acılı Ezme (Güneydoğu Usulü)
Çikolatalı İrmik Kesme
Karnabahar Köftesi
Avokado Kreması ( Enfes Bir Lezzet)
Sebzeli Hindi But Sote
Hdabla | © 2025 |