Fesleğenli Domatesli Kuskus
Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 7-8 adet kiraz domates (normal büyük de olur)
- 1,5 yemek kaşığı domates salçası (ev salçası kullandım)
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- 1 su bardağı kuskus
- Üzerini geçecek kadar su
- 5-6 yaprak taze fesleğen
Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı Nasıl Yapılır?
- Isınmış tencereye zeytinyağını ve doğranmış sarımsağı alıp soteleyin.
- Kesilmiş domatesleri de ekleyerek sotelemeye devam edin.
- Salçayı ve kuskusu ek edin.
- Üzerine geçecek kadar su, tuz ve tereyağını ekleyerek kapağını kapatın.
- Kaynamaya başlayana dek orta ateşte, kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirin.
- Suyunu çekince üzerine iri doğranmış taze fesleğenleri ekleyerel karıştırın.
- Sıcak sıcak servis edin.
Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












