Fesleğenli Domatesli Kuskus

Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • 7-8 adet kiraz domates (normal büyük de olur)
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası (ev salçası kullandım)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • 1 su bardağı kuskus
  • Üzerini geçecek kadar su
  • 5-6 yaprak taze fesleğen

Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Isınmış tencereye zeytinyağını ve doğranmış sarımsağı alıp soteleyin.
  2. Kesilmiş domatesleri de ekleyerek sotelemeye devam edin.
  3. Salçayı ve kuskusu ek edin.
  4. Üzerine geçecek kadar su, tuz ve tereyağını ekleyerek kapağını kapatın.
  5. Kaynamaya başlayana dek orta ateşte, kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirin.
  6. Suyunu çekince üzerine iri doğranmış taze fesleğenleri ekleyerel karıştırın.
  7. Sıcak sıcak servis edin.

Fesleğenli Domatesli Kuskus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadınbudu Köfte (Sırrı İçinde Saklı)
Ayvalı Meze
Ispanak Yemeği
Fırın Helva
Nohut Çubuk Kraker
Fırında Kaşarlı Patlıcan (Köz Biberli Sos İle)
Hdabla | © 2025 |