Fasulye Turşusundan Kavurma

Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kuru soğan
  • 1-2 kase fasulye turşusu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 10 çay kaşığı pul biber
  • 1 adet küp şeker

Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulye turşusunu kevgirle sudan geçirin ikiye kesin.
  2. Soğanı julyen kesin tavaya alın yağları ve küp şekeri ekleyin.
  3. Soğan karamelize olana kadar kavurun,fasulyeyi ekleyin baharatları atın 5-6 dk kavurun.
  4. Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
  5. Tuz eklemiyoruz turşunun tuzu kâfi olacaktır.

Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinli Ve Biberli Yulaf Poğaça
Kereviz Çorbası
Sebzeli Mücver
Sade Muhallebi
İncir Reçelli Kurabiye
Fırında Karnabahar
Hdabla | © 2025 |