Fasulye Kavurması

Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük uzunluk kuru soğan
  • 1 çorba kasesi kurumuş taze fasulye
  • 1 tatlı kaşığı dolu dolu domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 2 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber

Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle fasulyemizi haşlayıp süzelim.
  2. Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alıp tereyağı eridikten sonra yemeklik doğradığımız soğanları ve sarımsakları ekleyip kavuralım.
  3. Soğanlar yumuşadıktan sonra salça ve baharatları ekleyip birazda salçayı kavuralım tuz ekleyelim.
  4. Önceden haşladığımız fasulyeleri ekleyip salçayla harmanlayalım 2 adet yumurtayı kırıp karıştıralım yumurta pişene kadar karıştıralım.

Veeeee afiyet olsun 💐 💐.

Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Şehriye Çorbası (Videolu)
Elma Şekilli Kurabiye Tarifi (Videolu)
Buzluk İçin Muhteşem Katmer
Çikolatalı Un Kurabiyesi
Garanti Tarif Şekerpare
Nefis Islak İrmik Helvası (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet