Fasulye Kavurması

Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 büyük uzunluk kuru soğan
- 1 çorba kasesi kurumuş taze fasulye
- 1 tatlı kaşığı dolu dolu domates salçası
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- 2 yumurta
- Pul biber
- Karabiber
Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle fasulyemizi haşlayıp süzelim.
- Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alıp tereyağı eridikten sonra yemeklik doğradığımız soğanları ve sarımsakları ekleyip kavuralım.
- Soğanlar yumuşadıktan sonra salça ve baharatları ekleyip birazda salçayı kavuralım tuz ekleyelim.
- Önceden haşladığımız fasulyeleri ekleyip salçayla harmanlayalım 2 adet yumurtayı kırıp karıştıralım yumurta pişene kadar karıştıralım.
Veeeee afiyet olsun 💐 💐.
Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



