Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili)

Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 300-400 gram taze fasulye
- 2 adet domates
- Yarım Türk kahvesi fincanı pirinç
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Kimyon
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- Su (kaynar olsun )
Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuru soğanı doğrayalım.
- Tencereye yağ ekleyip biraz ısıtalım sonra doğradığımız soğanları ve sarımsağı atalım.
- Orta ateşte soğanları soteleyelim. Şayet yağı az olursa su ekleyebilirsiniz.
- Bu sırada taze fasulyeyi temizleyelim, doğrayalım.
- Daha sonra tencereye fasulyeleri ekleyelim ve 10 dakika tencerenin kapağını kapatıp pişirelim.
- Bu sırada domatesleri doğrayalım.
- Domatesleri de ekleyip 10 dakika daha pişirelim.
- En son pirinçleri yıkayıp süzelim.
- Tencereye aktarıp kaynar suyumuzu, tuz ve baharatları ekleyip kapağını kapatıp 20 dk pişmesini sağlayalım ve hazır afiyet olsun :).
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).
Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








