Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili)

Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 300-400 gram taze fasulye
  • 2 adet domates
  • Yarım Türk kahvesi fincanı pirinç
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kimyon
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Su (kaynar olsun )

Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanı doğrayalım.
  2. Tencereye yağ ekleyip biraz ısıtalım sonra doğradığımız soğanları ve sarımsağı atalım.
  3. Orta ateşte soğanları soteleyelim. Şayet yağı az olursa su ekleyebilirsiniz.
  4. Bu sırada taze fasulyeyi temizleyelim, doğrayalım.
  5. Daha sonra tencereye fasulyeleri ekleyelim ve 10 dakika tencerenin kapağını kapatıp pişirelim.
  6. Bu sırada domatesleri doğrayalım.
  7. Domatesleri de ekleyip 10 dakika daha pişirelim.
  8. En son pirinçleri yıkayıp süzelim.
  9. Tencereye aktarıp kaynar suyumuzu, tuz ve baharatları ekleyip kapağını kapatıp 20 dk pişmesini sağlayalım ve hazır afiyet olsun :).

Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Fasulye Diblesi ( Düşük Kalorili) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Fırında Soslu Kızartma
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaymakpare Tatlısı
Kırmızı Pancar Salatası
Kiremit Köfte
Robotta 15 Dakikada Enfes Çiğ Köfte
Diyet Keki (Sağlıklı)
Tarçınlı Kurabiye
Hdabla | © 2024 |